неделя, 19 юли 2020 г.

ПОРНОГРАФИЯТА "ИЗБОРИ", "РЕФЕРЕНДУМИ", "ЗАКОНИ"

АХИЛЕСОВАТА ПЕТА НА МАФИЯТА 

е демаскирането и разграничаването на ДВАТА ВИДА права - икономически и политически. Първите са тайна, а вторите - пропаганда. Както в порнографията - скритото и тайно разложение на личността (икономиката) и гордият, нагло показван разврат (политиката). Първите са отнети от народа, присвоени (откраднати) от мафията, а вторите са биберонът, предназначен за детето-народ:

да не реве,
да мълчи,
да не мисли,
да не се противи,
да не яде и
...
ДА СПИ...

Виж продължението за

ИЗМАМИТЕ "ИЗБОРИ", "РЕФЕРЕНДУМИ", "ЗАКОНИ"

2 коментара:

  1. т.е. Трябва да се започнат съдебни дела срещу властта? Но нейният отговор е вечната "Амбър": " Проблемите ви не влизат в правомощията ни"- редовният отговор, който получавате при подаване на жалби, защото тази мъглявина наречена "Конституция" НЯМА ПРАВОМОЩИЯ И С ПАРАГРАФИТЕ СИ Е ЛИШИЛА ИЩЕЦА ОТ ПРАВА! А т.н. МХ за Пр. на Човека е стар изтъркан налъм. Тази цивилизация е блато в което се давим, мухъл с давеща миризма, стоим и чакаме помощ от Небето да ни изпрати Троянския Кон. Докато едни чакат, други бързат да се наживеят. Блажени сте, вие, невярващи, защото не знаете къде ще отидете. Вярващите поне знаят...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как ще започнете СЪДЕБНИ ДЕЛА, когато марионетките са корумпирани и са под властта на Световната хазаро-банкерска мафия? Виж, ако ВЛАСТТА е НАРОДНА, тогава ОК! Статията и изследването после на другата страница след линка са анализ на глупостта и порочността на цялата партийна, икономическа, съдебна, здравна, образоватлна и пр. СИСТЕМА, която като цяло се нарича КАПИТАЛИЗЪМ.

      При правилата на това ИЗВРАТЕНО икономическо устройство (капитализъм) нищо не може да се направи. КОГАТО НАПРАВИМ НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО (по природните закони), т.е. СОЦИАЛИЗЪМ, тогава няма да има нужда и от дела и пр.

      Обаче хората НЕ РАЗБИРАТ ПОНЯТИЯТА „капитализъм“, социализъм“, „комунизъм“, които са МАТЕМАТИЧЕСКИ, а не ПОЛИТИЧЕСКИ определени (дефинирани). Докато политиците и техните медии ЛЪЖАТ и ИЗВРАЩАВАТ тия понятия, НЕГРАМОТНОТО СТАДО само като ги чуе, ще БЯГА през глава от тях.

      Т.е. ПЪРВАТА и неотложна задача е ОГРАМОТЯВАНЕ на поне действителния (нормалния) елит, който да ограмоти и стадото.

      Изтриване

ЕКСПЛОЗИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ПРЕДСТОИ

КРАЯТ НА ЗЕМЯТА И НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Dеер Stаtе , преведено неточно като „ Дълбokaта дъpжавa “, т.е. задкулисната, сенчестата, сивата, подмо...