събота, 28 август 2021 г.

PAЗБИPAHЕTО ЩE ПOБEДИ KOBИДИAHCКOТO POБCTВO

СВЕТОВНО-ИСТОРИЧЕСКАТА ИЗМАМА №1 „КОРОНАВИРУС“

1. НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ СЪЩЕСТВУВА И ПОЛОВИН ДОКУМЕНТ, НАУЧНО ДОКАЗВАЩ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА КОРОНАВИРУСА!

2. КАК ТОЧНО PCR „ТЕСТЪТ“ ИМИТИРА ПОКАЗАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС? Как умишлено Бялата мафия ни лъже, че „тестът“ показва Кронавирус? В какво се състои измамата?

3. КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА БОЛНИТЕ СЪС СИМПТОМИ НА КОВИД-19?

4. КОИ СА НАЙ-ОПАСНИТЕ ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ СЪСТАВКИ НА ПСЕВДОВАКСИНИТЕ И ЗАЩО?

Безспорно има болни с такива симптоми, но те не доказват, че има Коронавирус. Т.е. ИМЕТО на болестта „Ковид-19“, която означава „КоронаВирусна блест“ или „Болест, причинена от Коронавирус“, е фалшификат. Трябва ИМЕТО на болестта да се нарече БиоХимически пневмонит по агента за разболяването БиоХмическа отрова, а не от вирусно нападение. Защото ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

Въпреки че авторът на материалите, по които сме съставили статията, да признава за съществуването на други видове вируси, данните за ИЗМАМАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА са ШОКИРАЩИ. Освен това са обяснени популярно за всякакво ниво на интелигентност, стига посетителят ДА МОЖЕ ДА ЧЕТЕ, но и ДА РАЗБИРА каквото чете.

Това четиво с видеа са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Защото когато РАЗБЕРЕТЕ ЛОГИКАТА на измамата, вече ще бъде НЕВЪЗМОЖНО да ви лъжат. Ако не разберете, а само ми повярвате, без да четете и разбирате, утре мафията ще ме НАДВИКА и ще ме ЗАТРУПА с тонове празни приказки и няма как да ме ИЗРОВИТЕ изпод тях, за да чуете моите и на автора опровержения. РАЗБИРАНЕТО води до ТРАЙНОСТ на убежденията, а ВЯРАТА само до инат... В ИМЕТО НА ЖИВОТА, ЗДРАВЕТО И СПАСЕНИЕТО на вас и на вашите близки, направете УСИЛИЕ да прочетете цялата статия... Ще видите, че вече НЕ СА НУЖНИ ПРОТЕСТИ, когато РАЗБИРАТЕ какво правите и ЗАЩО... Т.е. вместо да правите БЕЗСМИСЛЕНИ ПРОТЕСТИ, прочетете статията отначало до край!


Самообразовайте се. Мафията няма да ви (само)образова.
Медицинската власт обслужва икономическата.
А икономическата власт обслужва кражбата.
Не може медицинската власт, производна на икономическата,
да й противоречи...

Т.е. не е възможно медицинската власт да се грижи за нашето здраве така,
както икономическата власт не се грижи за нашия просперитет,
а за грабежа над нас и над света.

Ако не прочетете ЦЯЛАТА статия и не я РАЗБЕРЕТЕ, когато публикувам ИНСТРУКЦИИ за ликвидиране на унизителното ни положение, наречено КОВИДИАНСКО РОБСТВО, няма да бъдете мотивирани да действате...

 

 

1 коментар:

  1. -От както давам УТВЪРДИТЕЛНИ Отговори, "новата МЕТА" все ме Блокира, дори и сега съм ПАК Блокиран...., а вече ми ИЗТРИ И 3...Други профила !!!

    ОтговорИзтриване

ЕКСПЛОЗИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ПРЕДСТОИ

КРАЯТ НА ЗЕМЯТА И НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Dеер Stаtе , преведено неточно като „ Дълбokaта дъpжавa “, т.е. задкулисната, сенчестата, сивата, подмо...