вторник, 12 април 2022 г.

ЛИKBИДИPAЙKИ COЦИAЛИЗMA, ЛИKBИДИPAXA И KOCMOHABTИKATA

ОТ ОКОЛОЗЕМНИ КЪМ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ПОЛЕТИ

Ако световното общество или поне българското беше нормално, Земната цивилизация още преди 25 години щеше да полети към най-близката звезда Проксима. Защото българската наука единствена в света го може. Обаче обществото е ненормално, защото го управляват ненормални персони на базата на ненормална икономическа обществена система (капитализъм).

Юрий Гагарин не е символ единствено на космонавтиката, той е символ и на зараждащия се, но убит от номенклатурата още през 80-те години социализъм, чиято икономическа, научна и морална мощ направи възможен историческия полет на Гагарин. Докато не ликвидираме капитализма и не живеем по законите на социализма (по законите на Природата), науката ще бъде средство за заробване, вместо средство за прогрес.

Кликни бутонаНаучи повече“, за да разбереш защо щяхме до сега да сме

МЕЖДУЗВЕЗДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,

а не разлагащи се червеи, които нямат сили да излязат от „ябълката“. Ще разберете и разликата между малоумните опити на Елон Мъск да колонизира Марс и световното величие на нашата наука.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЕКСПЛОЗИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ПРЕДСТОИ

КРАЯТ НА ЗЕМЯТА И НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Dеер Stаtе , преведено неточно като „ Дълбokaта дъpжавa “, т.е. задкулисната, сенчестата, сивата, подмо...