петък, 8 април 2022 г.

УKPИTИ ПPИЧИHИ И CAБOTИPAHИ PEШEHИЯ HA ПPOБЛEMИ

НЕИЗБЕЖНИЯТ ПPOГPEC: KAПИTAЛИЗЪMCOЦИAЛИЗЪM

Днес огромната маса хора е обсебена от проблемаКОИ СА ЛОШИТЕ?“, как да ги открием, как де ги спрем, как да се спасим от тях и пр.? Единици са хората, които се питат КОЯ Е СИСТЕМАТА, която е почва (основа, хранителна среда, причина) за съществуването им? Как да сменим тая СИСТЕМА, за да спрем пораждането и съществуването на „ЛОШИТЕ“?

Приблизително 80% от отговорите на тия въпроси са дадени още преди около 150 години от Карл Маркс, който не само посочи причината за съществуването на „лошите“, но доказа математически защо това е така и възможния изход. Липсата на останалите 20% от отговорите се дължеше на липсата на достатъчно наука в други области като математика, физика, биология, космология... по времето на Маркс и точно тая липса попречи неговата икономическа наука да не е достатъчна за пълната победа на социализма и краха на така наречения от мафията ЕТИКЕТсоциалзъм“ преди 1989, който ЕТИКЕТ скриваше ЗАД себе си държавния капитализъм...

Докато се води национално освободителна (отечествена) война в покрайнината (украИна) на руския свят и опитите да се справим с непосредствената опасност Световната хазаро-банкерска мафия да унищожи останалия славянски народ (и българския), ние не забелязваме и че по време на мъки (и войни) човешкият интелект намира най-добрите решения за спасение. И американският народ ги намира. Решението е „СОЦИАЛИЗЪМ“ по науката на Маркс. Друг е въпросът, че за тия от ТРИТЕ ВИДЕА ония останали 20% нерешени проблеми още стоят, въпреки които интелектуалният прогрес в САЩ не спира. Ние ще им дадем и останалите 19%, защото ние знаем 99% от причините (1% винаги остава). Ние ще научим нашия народ да бъде пример и за останалите народи.

Това е и причината за тази публикация: ОБРАЗОВЕНИЕ: Без това ПЪРВИЧНО, ОСНОВНО, НАЧАЛНО оръжие, всички други оръжия са безполезни или поне – ВРЕМЕННИ:


САМООБРАЗОВАЙ СЕ!
Мафията няма те (само)образова! Тя те ДРЕСИРА за неин РОБ!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЕКСПЛОЗИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ПРЕДСТОИ

КРАЯТ НА ЗЕМЯТА И НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Dеер Stаtе , преведено неточно като „ Дълбokaта дъpжавa “, т.е. задкулисната, сенчестата, сивата, подмо...